Политбюрото на VIP Brother - Минчев и Данчето Христова

Двамата определиха кой ще живее в резиденция, кой в кочина
Обновена: 15 сеп 2014 23:11 | 15 сеп 2014 21:05, Александър Попов
33
Политбюрото на VIP Brother - Минчев и Данчето Христова
Снимка: VIP Brother

Те са или бивши, или общи - така започна представянето на новите съквартиранти във VIP Brother. Първа къщата "Образцов дом" прекрачи 71-годишната естрадна певица Йорданка Христова.

Това е един от най-големите

"Липсва ми цензурата, в ефира има безобразна простотия. Липсва ми концертния живот. Щастлива съм че се задържах на гребена на вълната. След 10 ноември всички колеги ме отсвириха, без да съм членувала в партия. Била съм снаха на Григор Стоичков, но не съм се възползвала. Влизайки в шоуто рискувам авторитета си", заяви във визитката си Христова.

"Простащината е моята гордост. Не харесвам сценарий и не се съобразявам с тях. Имам огромен страх от шоуто. Бъркам си в носа, а ръцете ми четсо са на чатала. Това едва ли ще се хареса. Бих искал да изпитам как бих изглеждал като пленен", заяви вторият съъквартирант Евгени Минчев и с песента "Ще продължавам да пея" се присъедини към Йорданка Христова.

Минчев веднага оприличи къщата като тази на Лили Иванова.

Двамата бяха привикани в Изповедалнята и бяха назначени за Политбюро в къщата. Част от привилегиите им са самостоятелна спалня със санитарен възел, ще бъдат имунизирани до второ нареждане и ще номинират не двама, а трима съквартиранти.

Шестима от съквартирантите ще живеят в резиденция, докато други ще трябва да свикват с концлагерна обстановка в ТВУ. На базата на видеовизитки избират кого да пратят в кочината, като тези без късмет ще получат сини ключове, а галениците на политбюрото ще получат червени ключове.

Съквартирант номер три стана майката на три деца от трима различни бащи - фолкпевицата Кали. Тя е оставила децата на всеки от бащите им. Тя заяви, че ще й липсва най-много бебето, тъй като то все още има най-голяма нужда от мама. Биг Брадър я определи като "скрита лимонка".

"Интриги, скандали и завист не може да няма. Ще има сблъсък на характери", прогнозира тя.

Политбюрото реши Кали да живее в охолство и тя се сдоби с червен ключ.

Под номер четири се появи актьорът Иво Аръков, който преди няколко седмици бе пребит в столичен квартал. "След случая позитивността ми се изчерпа", заяви той и допълни, че не изключва възможността да се влюби в някоя девойка от къщата.

Той обаче нямаше късмета и бе пратен в ТВУ-то, за да "усети как се е живяло по време на социалистическия строй". Магарета, трактор, москвич и спартанска обстановка посрещнаха смятания за сексимвол актьор. На масата пък бе нарязана зелева салата, а купата бе върху вестник от соца.

Пети се появи танцьорът Атанас Месечков, който открито заяви, че не харесва т.нар. елит.  Минчев и Христов се поколебаха къде да го пратят.

"Месечков казва, че е ухажор, искам да видя дали е така. Да го изпробваме дали харесва жени или ще си падне по мен", намекна Минчев за сексуалната ориентация на Месечков.

"Като танцьор е великолепен и може да бъде при нас", даде присъдата си Йорданка Христова.

Следващата съквартирантка стана Ели Гигова. Тя ще трябва да живее в тежките условия, там където вече бе пратен Аръков.

"Само заради това, че иска предизвикателства я пращаме в ТВУ-то. Много я обичам и знам, че е интелигентна", изчетка я певицата.

Със скъп марков тоалет на Гигова й се наложи първо да се запознае с магарето в двора, а след това и с актьора.

След милионерската щерка по червения килим мина някогашната скандална водеща на "Сигнално жълто" Албена Вулева.

"Като питбул съм, като захапя не пускам. Нищо не може да ми затвори устата", похвали се Вулева.

Още преди да влезе тя нападна Кали и я определи като простовата. Камелия Тодорова я характеризира като "ужасна алкохоличка", а Ива Екимова като скучна.

Тя обаче не допадна с езика си на политбюрото и директно се запъти към трудово-възпитателното училище със син ключ. Още в началото си пролича, че Вулева и Гигова едва ли ще мелят брашно.

Под номер 8  в шоуто влезе джаз певицата Камелия Тодорова.

"Аз съм лудичка, за мен двигателят на вселената е любовта. В моят живот имаше любов. В годините, които израстнах бяха трудни. Не можех да пътувам. Но винаги съм била с рогата напред и успявам", заяви Тодорова.

Политбюрото настани единодушно Камелия в резиденцията, те я определиха като голям артист.

Следващата съквартирантка, която влезе в "Образцов дом" е Ива Екимова.

"Влизам с оптимизъм, любов и позитивизъм. Ако някой ме настъпи, стига да не е по обувките - всичко е ОК", каза Ива, която мина по килима с прозрачна рокля под дъжда.

Усмивката й обаче не впечатли

"Не е достатъчно ВИП, за да дели нашето пространство. Прилича на персонаж от "Сексът и градът", но при нея е повече секса, време е да се запознае с града. Затова - в ТВУ-то", категоричен бе Минчев.

След Екимова в шоуто влезе коронясаната за Мис Плеймейт 2013 Елена Кучкова, която подчерта, че има висше образование.

"Харесвам да се снимам гола, дори простирам без дрехи. Обичам да флиртувам, но с тия пенсионери, гейове и бабивки, които сте избрали... Има ли някой, който може да съблазня", попита Кучкова. Според нея мъжете ще й се натискат, а жените в къщата ще й завиждат.

Определенията й не оставиха никакви съмнения в решението на политбюрото и тя се озова в сред живеещите в ТВУ-то.Типично за имиджа й, тя се появи в дълга черна рокля, което едва прикриваше прелестите й.

Певицата Камелия Воче даде заявка да набие в къщата Евгени Минчев, когото нарече "нахалник". Двамата са врагове, но Евгени реши да се сблъскат в резиденцията.

"Нека ми покаже какво мисли за мен, но в очите. Аз съм я създал, дадох й името Воче. Имам много неща да кажа за нея", заяви хроникьорът.

В крайна сметка обаче двамата промениха решението си и я пратиха сред мизерията да им готви.

Мистър България 2009 Мартин Мартинов също се присъедини към съквартирантите. В момента той живее в Ню Йорк. Той се определи като бохем и нощна птица. "Бях сгоден за Теди Бургазлиева, но се разделихме. Не съм имал сериозна връзка след нея. Не ме притесняват компромати след шоуто, защото живея в Ню Йорк и винаги мога да се кача на самолета и да си тръгна", каза Мартинов.

Той се хареса на Данчето Христова, а пък Евгени Минчев поиска да го опознае и затова получи червен ключ за резиденцията.

В къщата ще има и двойка, след като прага прекрачиха Жени Калканджиева и съпругът й Тачо. Не е тайна, че техният брак е поставен на карта и отношенията им със сигурност ще излязат на преден план. "Може да се преоткрием, може да се разделим завинаги", заяви Жени.

Политбюрото трудно взе пакетно решение, като в крайна сметка ги пратиха "нищетата да ги събере". Там Калканджиева все пак се събра с екранната си партньорка Ива Екимова.

Последен, с място в резиденцията, влезе Тити Папазов. Той призна, че е съсед на Евгени Минчев и поиска да спят един до друг. Емоционалният треньор влезе в шоуто с кауза - да спаси баскетболния отбор на Левски.

Той получи и специална мисия - да не се разреве докато влезе вътре, която бе изпълнена. Според Биг Брадър неговата най-голяма трудност щяла да бъде да не изпуска газове шумно.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
събралите най грозните випове на България
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
обаче тази жени е страхотна пичка искам да ми стане любовница
18
0
 
0
 
! Отговори
ЕМИГРАНТ преди 9 години
Въстановиха КОМУНИЗМА окончателно с това предаване НЕ ЗНАМ УЖ КАПИТАЛИЗЪМ ПЪК КОМУНИЗЪМ .... ДЪРЖАВА НА МАЛОДУШНИ ТЕ ,, СТРАХЛИВИ ТЕ И УРОДЛИВИТЕ БЪЛГАРИ......
17
0
 
4
 
! Отговори
Valentin преди 9 години
Кой определи Евгени Минчев на паркетен лъв,и може ли да каже кога е влизал в къщата на Лили Иванова.Тоне е нищо друго освен един подпаркетен мишок.
16
0
 
4
 
! Отговори
Shark преди 9 години
За тоя не се учудвам, ама не знам с какъв акъл Данчето Христова отиде да участва в тая гнусотия. Да става за резил на стари години, тея хора съвсем изкукаха.
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евгенчо е вече стара чанта-мачкан лак. Трудно ще стане пак първа кипра. Пък има желание и да забременява, доколкото се разбра от изявленията му.Май е по-весело да се гледа нещо друго.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какви видове са тези бабички бе та те носят памперси по грозни нямаше ли да вкарате
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
как можахте да вкарате такива простаци това е пълна глупост
12
1
 
11
 
! Отговори
Пинко преди 9 години
Цццццц колко мъка има по тоя свят Боже!!!
11
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
живи и здрави - като няма хляб - ей ви зрелища чекиджиите прибират по 50 к, телевизиите лъжат рекламодателите че рекламното време е скъпо а пък вие немате пари да си купите рекламирания продукт от магазина хеее хехех
10
1
 
29
 
! Отговори
boc преди 9 години
Абе има ли още някой, който се интересува от тези Брадъри и сървайвари!?Ако наистина има---е*ти тъпите хора!!!
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ами добре....
8
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напийте го тоя Минчев бе. Ще настане голямо шоу ако налети тогава на Аръков. Хахахаахха...Ицо Стоичков ще умре от кеф.
7
1
 
21
 
! Отговори
безмълвен преди 9 години
"Простащината е моята гордост. Не харесвам сценарий и не се съобразявам с тях. Имам огромен страх от шоуто. Бъркам си в носа, а ръцете ми четсо са на чатала. Това едва ли ще се хареса. Бих искал да изпитам как бих изглеждал като пленен", заяви вторият съъквартирант Евгени Минчев"Има ли изобщо нужда от коментар?
6
6
 
13
 
! Отговори
Петкан преди 9 години
Айде бе ко ривете!? Нали димухрация и развлечения търсехте преди 1989г. Е ви ги! Кви бедстващи хора кви 5 лв.
5
1
 
35
 
! Отговори
пълна простотия преди 9 години
На фона на порой,потопи и хиляди бедстащи хора в бЪЛГАРИЯ ,това "предаване" бигбрадър е просто подигравка с изстрадалите хора,който са принудени ден из ден да живеят във фургони!
4
1
 
41
 
! Отговори
Генчо преди 9 години
*** приберете животните от двора, скрийте ги на сушина. Кво са ви виновни добичетата.
3
1
 
35
 
! Отговори
Обективен преди 9 години
Под нивото ми е да ги коментирам, а доста под нивото ми е да ги гледам...
2
4
 
30
 
! Отговори
Тюрк преди 9 години
Вие българите със всеки изминал ден затъвате повече и повече, да им се радвате на тези чиркаджии !
1
1
 
43
 
! Отговори
ели преди 9 години
Хаиде,големите изгъзици и простотии започнаха.....